Wellnessbehandelingen
Wellnessbehandelingen

Wellness behandelingen

Een aanrader voor iedereen!

Deze speciale voetbehandeling is voor iedereen een aanrader. Een ontspannende en balancerende behandeling die zorgt voor een weldadig gevoel.

Deze voetbehandeling bestaat uit:

  • Aromatherapie
  • Chakra voetmassage
  • Voetenbad met Lavendel
  • Een ontspannende Voetmassage met gebruik van etherische oliën naar keuze
  • Luxe manier om spanning de ruimte te geven en los te laten
  • Een weldaad voor Lichaam en Geest
  • Mail of bel voor een afspraak en ervaar het zelf

Ook leuk om cadeau te geven!


Aromatherapie

Etherische oliën hebben een krachtige therapeutische werking

Wat is Aromatherapie?

Aromatherapie wordt al sinds mensenheugenis toegepast in o.a. China, India, Perzië en Egypte. In de Westerse wereld is deze therapie sinds de vorige eeuw weer in de belangstelling gekomen. Aromatherapie is een therapie waarbij met behulp van etherische oliën getrokken uit o.a. planten, zaden en bloemen uw lichaam wordt aangezet tot genezing. Dit gebeurt doordat etherische oliën een krachtige therapeutische werking hebben (een hoog gehalte aan werkzame stoffen).

Veel etherische oliën hebben een antiseptische en antibiotische werking en kunnen daarom ingezet worden bij infectieziekten. Etherische oliën ondersteunen het zelfgenezingsproces van uw lichaam. Een aromatherapeut geneest dus niet, maar helpt u uzelf te genezen.

Wat doet een aromatherapiebehandeling met etherische oliën?

Etherische oliën kunnen via massage van de huid in de bloedbaan terecht komen. De massage kan zowel op de rug als op de reflexzones op voeten, handen of gezicht plaatsvinden. De etherische oliën worden door de huid opgenomen en vandaar uit getransporteerd naar organen en/of energiesystemen en deze aan te zetten tot actie en het hervinden van evenwicht. Ook kunnen de etherische oliën via geur (neus) opgenomen worden. Op deze manier bereiken zij de hersenen, vanwaar uw lichaam aangezet wordt tot zelfgenezing. Via aromatherapie kunnen dus remmingen en blokkades in het energiesysteem en/of organen opgeheven worden. Dit geeft ontspanning, wat de eerste stap is naar evenwicht.

Zodra het evenwicht hersteld is, zullen ook de organen van uw lichaam kunnen terugkeren naar een normale toestand en functioneren. Bovendien wordt door de massage de bloedsomloop gestimuleerd en zo kunnen de afvalstoffen uit uw lichaam worden verwijderd.

terug naar boven


Chakra voetmassage

Een chakra voetmassage is een Holistische massage waarin de verbindingen tussen de verschillende lichaamsniveaus op fysiek, mentaal, emotioneel of spiritueel niveau herstelt worden via een massage van de voeten. Deze massage is een zachte, ontspannende massage met aandacht voor de 7 reflexpunten welke zich bevinden op de voet.

Door op de voet de 7 chakra gebieden te masseren, kun je deze chakra’s terug in balans brengen. Door het in balans brengen van deze chakra´s heeft dit een goede invloed op je lichamelijke, emotionele en mentale welbevinden. De chakra voetmassage geeft een impuls tot doorstroming en herstel.

Chakra’s zijn energiepunten die het fysieke en energetische lichaam met elkaar verbinden. Deze verbinding is vaak verstoord door ervaringen tijdens ons leven en hoe je daarmee om gaat of bent gegaan. Hierdoor ontstaan blokkades, raak je uit balans en krijg je klachten. Tijdens maar ook na de voetmassage voel je je weer helemaal ontspannen en ervaar je meer rust en ruimte in hoofd én lijf. De chakra’s zijn weer in balans gezet en hierdoor kun je o.a. de situaties weer beter overzien, voel je je energieker/ vrolijker of opgeruimder, heb je een betere nachtrust of misschien wel een betere concentratie.

terug naar boven


Interesse of vragen?

Via het onderstaande formulier kunt u gemakkelijk en snel contact met ons opnemen.
U kunt ons ook bereiken op telefoonnummer 0297-566864

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Uw naam *
Uw telefoonnummer
Uw e-mailadres *
Uw vraag op opmerking *
Neem de volgende tekst over:

Doordat ik bij de VNRT ben aangesloten, kunt u gebruik maken van de klachtenregeling wkkgz die door de VNRT is getroffen.
Alle relevante informatie daaromtrent vindt u op www.vnrt.nl.