Over ons

Conny en Rein MaassenConny en Rein Maassen die vanuit hun eigen praktijk werken, en ieder met hun eigen specialiteiten die op elkaar aansluiten. Samen zijn ze al jaren geïnteresseerd in natuurgeneeskunde en alles wat met energie te maken heeft.

Conny Maassen

Conny is gespecialiseerd in o.a. Voetreflexzonetherapie, Voetverzorging en Voeding. Om de praktijk te kunnen starten, zijn er  verschillende opleidingen gevolgd waaronder voor Voetreflexzonetherapie, een 4 jarige  opleiding met medische basiskennis, haar vakdiploma voor de voetverzorging is met uitbreiding voor Diabetes en Reuma.

Verdere competenties: Orthomoleculaire geneeskunde, Mineraaltherapie, Babymassage, Aromatherapie, Stresscounseling en Esogetische geneeskunde (Kleurpunctuur)en Fonoforese. Jaarlijks zijn er  bijscholingen op allerlei gebied van Energetische geneeskunde, Reflexzonetherapie, Voeding, Anatomie, Fysiologie en Pathologie.

Nieuw in de Praktijk is de Speciale Voeten wellness die je in staat stelt om in een korte tijd een enorme hoeveelheid spanning los te laten. Dit geeft uitstekende resultaten bij burn-out, spanning, stress, vermoeidheid  en verschillende  fysieke klachten. Met gebruik van etherische olie is dit een super treat en relax kado voor lichaam en geest.

Rein Maassen

Rein is gecertificeerd door het Chi Neng Instituut Nederland om les te geven in Chi Neng Qigong. Verder geeft hij speciaal ontwikkelde Kinder Chi Neng op een leuke en speelse manier, deze is aan te leren vanaf 4 jaar. Daarnaast is Rein ook Klanktherapeut, hierbij maakt hij gebruik van klankschalen en diversen andere instrumenten. Zijn verdere passie is muziek, drummen, en maakt in zijn eigen studio diverse opnames. Elk jaar neem hij deel aan een upgrading voor zijn Chi Neng Qigong technieken om gecertificeerd te blijven en werkt zo actief aan mindfulness.


  • Onze behandelingen zijn geen vervanging voor een bezoek aan een arts, maar wij streven naar preventie en bieden complementaire zorg.


Interesse of vragen?

Via het onderstaande formulier kunt u gemakkelijk en snel contact met ons opnemen.
U kunt ons ook bereiken op telefoonnummer 0297-566864

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Uw naam *
Uw telefoonnummer
Uw e-mailadres *
Uw vraag op opmerking *
Neem de volgende tekst over:

Doordat ik bij de VNRT ben aangesloten, kunt u gebruik maken van de klachtenregeling wkkgz die door de VNRT is getroffen.
Alle relevante informatie daaromtrent vindt u op www.vnrt.nl.