Klankmassage

De mens is als het waren een vat vol geluid die resoneert met zijn omgeving. Door externe en interne invloeden kunnen we ontregeld raken en noemen dit een disbalans. Wat de klankmassage met je doet is de natuurlijke trilling herstellen. Hiervoor gebruiken we speciale, daarvoor bestemde instrumenten zoals: Klankschalen, stemvorken en de boventonen van onze stem. Daarnaast worden meerdere klank instrumenten gebruikt voor meditatie en klankconcerten. Klankmassage kan op meerdere manieren gebruikt worden d.m.v.:

  • Klankmassage
  • Klachtgericht
  • Klankmeditatie

Hieronder staan de belangrijkste voordelen van klankmassage:

Ontspannend
Klankmassage is een eeuwenoude methode, die doormiddel van trillingen wordt overgebracht in je lichaam, hierdoor ervaar je een diepe ontspanning.

Zelfvertrouwen
Met klankmassage creëer je nieuwe positieve patronen in je hersenen en daarmee krijgt je zelfvertrouwen een boost.

Mentaal en emotioneel
Door de harmoniserende klanken worden de mentale en emotionele niveaus ondersteund. Hierdoor wordt je als ware gebalanceerd en zuivert je geest.

Gezondheid
Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat klankmassage heilzaam is. Enkele voorbeelden hiervan zijn, beter slapen, vermindering van Stress en vermindering van chronische pijnen.


Interesse of vragen?

Via het onderstaande formulier kunt u gemakkelijk en snel contact met ons opnemen.
U kunt ons ook bereiken op telefoonnummer 0297-566864

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Uw naam *
Uw telefoonnummer
Uw e-mailadres *
Uw vraag op opmerking *
Neem de volgende tekst over:

Doordat ik bij de VNRT ben aangesloten, kunt u gebruik maken van de klachtenregeling wkkgz die door de VNRT is getroffen.
Alle relevante informatie daaromtrent vindt u op www.vnrt.nl.